Forbrukervern og investeringsråd.

Kan være greit å holde seg orientert fra myndighetene, denne gang fra Finanstilsynet. Så blir sprøsmålet; hva gjør Finanstilsynet KONKRET med dette, og hvordan skal vi forbrukere forholde oss til slik klar tale. Hvorfor må vi forbrukere bruke hundertusener av kroner, og måned etter måned med kamp mot finansforetakene, når det åpenbart syndes mot de retningslinjer som gjelder.

Hvorfor skal det være så innmari forbasket vanskelig for selv advokater som sitter i Finansklagenemnden, med å gi positivt medhold til mange forbrukere som faktisk kan bevise slik urett?

Det er på høy tid at myndigheter og kanskje advokatforeningen bør undersøke og se på de uttalelser og det mangelfulle arbeid mange av advokatene i FinKN faktisk utfører.

At Klomseth blir fratatt advokatbevilgningen i terrorsaken kan virke hard, men du verden for en terror vi i Investorgruppen føler oss utsatt for. Så langt vet vi ikke om drap i våre historier, men vi kjenner til flere personer som har forsøkt å ta sitt eget liv, utfra sin dype fortvilelse etter å ha investert penger hos finansforetak.

Det er bare så trist og alvorlig, måtte bare de ansvarlige en gang måtte svare for sine grove overgrep mot ærlige og redlige samfunnsborgere av Norge.

http://www.finanstilsynet.no/no/Artikkelarkiv/Aktuelt/2012/1_kvartal/Forbrukervern-og-investeringsrad/

About The Author

0 Comments